Företaget

BYGGAKUSTIK arbetar med ljud. Sedan 1990 har vi monterat ljudabsorberande lösningar för undertak och väggar åt kunder inom såväl privat som offentlig sektor.

Vårt huvudkontor finns i egna lokaler i Karlstad, liksom lager och verkstad. Karlstad är också navet för våra tio kvalificerade montörer som snabbt och smidigt rör sig över hela Sverige. Service till våra norska kunder sker via egen filial i Norge. Genom samarbeten med arkitekter och byggföretag når vi också kunder i hela Norden.

Storleken på våra åtaganden varierar. Vi påtar oss gärna ansvaret för stora projekt men har även intresse för mindre uppdrag där tak och väggar kan samverka för en bättre inomhusmiljö. Som fullserviceleverantör kan vi ta ansvar för hela kedjan, från förhandsofferter på projektstadiet till färdigt montage.

Genom ett gott samarbete med ledande leverantörer kan leverera ett brett utbud av kvalitetsprodukter. Produkter utvecklade av erfarna specialister som garanterar en bra akustikmiljö och en snygg, stilren design.