Nyhetsarkiv

Pinchos renoverat

Pinchos har renoverat sina lokaler och valde oss för undertak.

Pinchos ligger i scalateaterns lokaler som också de har renoverat.

– Vårt koncept är enkelt. Gästerna beställer bord, slår sig ned och har menyn i sin app. Därefter väljer de ut hur många rätter de vill ha och vilka. Sedan hämtar de maten framme vid disken, säger Simon Hansen, restaurangchef på Pinchos i Göteborg som var på besök.

De har valt bort den typiska spanska tapasen på menyn. Istället har de plockat in, som de själva beskriver det, de bästa delarna från hela världen. Kunderna betalar även via appen då de innan bordsbokningen registrerar sitt kontokort på mobilen. Priserna kommer att ligga lite lägre än snittet, mellan 20-45 kronor per rätt.

– Vi kommer att ha lite mindre personal i och med att gästerna sköter sig själva ganska mycket. Därför kan vi ha de priserna.

De har lagt ned mycket tid på inredningen som går i rött, grönt och rosa. I badrummen finns rött kakel och speciella ”powder-room” för tjejerna som vill sminka sig.

– Det ska vara lite annorlunda att komma hit varje gång, ibland kanske man vill sitta i det gröna rummet, den andra gången kanske i det rosa, säger Anders Gustafsson.

För Scalateatern blir det ett välkommet inslag med en ny entré till sin lokal.

Pinchos

Tillbaka